Thursday, November 11, 2010

Keupdatean

Hello Kelly.
I penat melukis benda-benda still life. Assignment ini amat boring. I tak sabar nak buat figure studies punya homework, pasal gambar-gambar yang I pilih orangnya teramat sangat seksi. Memang tak sabar. Untuk Drawing1, we all kena lukis 6 benda still-life. 3 Shaded, 3 outline. Sekarang ni baru nak siap yang 2nd shading. I ni lambat betul. Tapi kalau nak jadi perfectionist kena la time consuming.

Kelly, suka tak nailpolish hijau saya? I love it sangat-sangat lah. 
Tapi Aya kata nampak macam rotten candy. Secretly kan, I rasa dia jealous. Hehe. 
Nak lukis botol Burberry Beat, Nina Ricci, ngan rantai Somerset Bay yang beli masa sale Raya.
Why yes, I am poyo. (Tu cawan Nescafe right there ok)

Mark my words, malam ni I pulun. Semangat A-team! Haha.

Other than that, hari ni untuk Malaysian Studies syok lah jugak pasal I punya group rock. Hehe bukannya nak perasan, tapi worth jugaklah masa beresearch kat wikipedia. I sekarang ni rasa bangga yo.

Bagus, bagus. 

Oh hari ni kan Umi ngan Abi punya 21st wedding Anniversary. Happy Anniversary Mopsy and Popsy! Lama gila you guys dah kahwin. Like old people oledi... No wonder always forget phone and car keys one. Hehe. I LUBB YEW GAIZ <3

Ttyl sexy!
xoxo

No comments: